Tai Chi Qi Gong kurser v/Bitten H. Lamp. Professionel Qi Gong instruktør & behandler i Zhangs Tai Chi Hun Yuan Qi Gong

 

OM BITTEN

Min fantastiske rejse begyndte i 1973, da jeg stødte på zoneterapien og siden hen mødte den berømte forfatter Lis Andersen. Dette førte mig videre på mit livs spændende rejse til mødet med forfatteren til Plus-Minus-Balancen Julia Vøldan, hvor jeg deltog i mange af hendes skønne kurser. Disse kurser underbyggede mit holistiske syn på sundhed, som jeg arbejdede videre med i mange sammenhænge, bl.a. dybde afspænding og yoga. Men der manglede stadig ”noget”, som jeg ikke vidste hvad var. 

Dette ”noget” blev helt klart for mig, da jeg blev introduceret til Qi Gong i 1997. Jeg oplevede, at der her var tale om noget helt specielt, og det fik jeg bekræftet, da jeg i 1998 mødte min Stormester i Qi Gong Dr. Zhang, som har udviklet denne helt specielle Qi Gong form, som jeg underviser i. 
Dr. Zhang har lært Qi Gong af sin far fra han var 5 år og har siden arbejdet med Qi Gong, Kong Fu, uddannet sig til læge og Qi Gong behandler.

Dette møde blev skelsættende på alle områder af mit liv. Nu havde jeg endelig efter mange års søgning fundet min vej, og herefter akselerede min uddannelse i Qi Gong.

Mit trænings forløb & uddannelse i Qi gong medførte en naturlig interesse for andre, men supplerende områder. Jeg uddannede mig til eksamineret ansigtszoneterapeut og det, sammen med en Reikimester uddannelse, er i dag en naturlig del af min undervisning og i mine behandlinger.

Mit trænings forløb & uddannelse i Qi gong medførte en naturlig interesse for andre, men supplerende områder. Jeg uddannede mig til eksamineret ansigtszoneterapeut og det, sammen med en Reikimester uddannelse, er i dag en naturlig del af min undervisning og i mine behandlinger.

Jeg blev professionel eksamineret Qi Gong instruktør efter utallige studieture til Kina med intensiv træning, den sidste i 2011. Et uendeligt antal kurser i Qi Gong, både her når Dr. Zhang var i Danmark og ved mine jævnlige besøg hos Dr. Zhang i Kina, gjorde, at jeg også blev uddannet som eksamineret Qi Gong behandler.

Jeg fik i tilgift den store glæde, at komme til at arbejde meget tæt sammen med Dr. Zhang og har fulgt ham og hans familie tæt siden 1999.

En helt ny verden åbnede sig for mig, og det kinesiske ordsprog
”Pas på hvad du ønsker, du risikerer, at det går i opfyldelse”, fik virkelig mening for mig.

Først valgte jeg Dr. Zhang – dernæst valgte Dr. Zhang mig – og endelig føler jeg, at Qi Gong har valgt mig – nu er der ingen vej tilbage.

Qi Gong er for mig: 
Forandring – Udvikling – Balance

Det er det, livet handler om, og det sværeste er, at holde balancen. Det skal vi øve os i hele livet i alle dets forhold. Livet er ikke, hvordan vi har det, men hvordan vi ta’r det.

Kinesisk ordsprog: ”Tænd hellere et lys end at beklage dig over mørket”
Har du lyst til at tænde et lys, så hjælper jeg dig med at finde tændstikkerne.

 

Kursus- & trænings sted:

Blåmunkevangen 20, Munkerup, 3120 Dronningmølle